Recensies

Hicham Ziaty

Logistiek administratief medewerker / student psychologie aan de Open Universiteit Rotterdam/ eigenaar Bottles Up

Sinds ik Abel Tamata als coach heb leren kennen is mijn dagelijkse productiviteit toegenomen, kennis verrijkt middels persoonlijke ontwikkeling en is mijn energie op dagelijkse basis flink verhoogt.

Buiten dat het een persoon is die resultaatgericht te werk gaat, beschikt hij over een grote dosis empatisch vermogen. Dit zorgt ervoor dat hij zich in kan leven in jouw wereld en hierdoor kan hij vanuit een helikopterview meekijken met de stappen die je wilt ondernemen.

Ik ben zeer, maar dan ook zeer tevreden over alle sessies die ik bij hem heb afgenomen. Ik kan zeker een ieder aanraden die zoekende of denkt al in de juiste richting te zitten, maar toch een eerlijk, oprecht en objectief persoon zoekt die kritisch meekijkt met alle stappen en hier de nodige feedback aan kan geven zeker aanraden om een sessie in te plannen.

Tariq Osaro

Nederlands Kampioen Muay Thai

Wat motiveerde tot Abel zijn coaching sessies. Was dat hij topsporter is geweest en een ondernemer ten top. Bij eerste sessie (jan 2021) klikte het meteen! Abel heeft geen oordeel over hetgeen wat je doet. Daarin kan hij heel mooi jouw kracht naar voren brengen in mindere situaties waardoor jouw kijk anders wordt! Abel leeft erg met je mee en heeft voor elk aspect wel wat tools. Persoonlijk is dit heel fijn voor mij en kan ik zeggen dat ik heel veel heb gehad aan zijn sessies en nog steeds ervan geniet! Voor mij is Abel niet per se een coach, maar een vriend geworden waarvan ik veel leren kan en gemotiveerd door raak!

Leroy Brinkhuis

Team Leider The Sales Toppers

Abel is een echte mentor voor me! Hij helpt me met plannen, luistert naar wat ik te zeggen heb, en hij zorgt ervoor dat ik de juiste doelen voor ogen heb en dat ik ze sneller en gemakkelijker kan halen. Abel is een super coach!

Hamza Karimi “Magic Nape”

Hamza Karimi

Abel Tamata is ruim 1 jaar mijn coach en mentor. Wat hem echt onderscheid is dat hij ervoor zorgt dat jij je ware potentie ziet en ontgrendelt, iets wat mij dagelijks laat groeien en ontwikkelen.

Hij voert uit wat hij mee geeft aan zijn cliënten, lead by example.

Bedankt Abel.